Wednesday, September 25, 2013

Klimwerk

2013-09-25 11.24.47


Wandelen maar weer - over iets minder aangeharkte paden dan gisteren. We raakten zelfs een beetje verdwaald, hoewel dat in Amerikaanse natuurparken erg moeilijk is.


IMG_4518Maar eerst nog even het eten van gisteren. Op de foto ziet het er misschien niet zo fraai uit, maar het was geweldig - mac & cheese met bacon en jalapeno's, spruitjes met Koreaanse chilisaus, polenta en citroen, en (niet op de foto) geroosterde bloemkool met rode miso, basilicum en cashews, gebraden kip met bruine boter/appelsaus, gepocheerde appel en lenteui. Dit alles bij Nosh, waar we bijna weg waren gelopen omdat het er raar en gezocht hip uitzag, de muziek stom was en de verlichting onaangenaam. Gelukkig bleven we.

2013-09-25 11.02.04


IMG_4523

We hebben het vakantieritme inmiddels helemaal te pakken. Vroeg ontbijten, dan een beetje internetten, dan een wandeling of culturele activiteit inclusief lunch of picnic, dan ergens koffie en thee drinken en naar de mensen kijken, lezen/dutje/opfrissen in het hotel, drinken, eten, vroeg naar bed. Uitspoelen en herhalen, zoals ze hier zouden zeggen. Ik zou dat best nog heel lang vol kunnen houden.. jammer dat het einde van deze reis al weer opdoemt.

IMG_4526


1 comment:

  1. Quantum Binary Signals

    Professional trading signals sent to your mobile phone daily.

    Follow our signals NOW & earn up to 270% a day.

    ReplyDelete