Thursday, September 26, 2013
Hoe tappen we vandaag
Chorizo met vijgen bij Tapateria.
Things to love about America: verlaten parkeerplaatsen in rare buitenwijken waar dan plotseling (nu ja, niet zo heel plotseling - er was research gedaan door de reisleider natuurlijk) hele leuke bierbrouwerijen opdoemen.
We hadden interessante gesprekken met de barman over het verschil tussen 'cask' bier (getapt met een pomp zoals die in Engelse pubs wordt gebruikt), CO2-bier (getapt met een tap zoals wij die kennen) en nitro bieren (erg hip in de US, zie hier voor uitleg).
We dronken er ook wat bij, maar lieten ons niet helemaal gaan omdat we nog met de auto naar huis moesten rijden. Vanavond gaan we terug, en te voet, zodat we de Slap yer mammy double IPA eer aan kunnen doen.
Beetje cultuur? Hockney in het Colorado Springs Fine Arts Center.
En daarna een zonnige lunch bij La'au's Taco Shop. Mahi mahi met Baja spice rub, mais en mango salsa voor hem, kip gemarineerd met pindakaas en miso, groene papaya en mango salsa voor haar.
Zo moeilijk is het niet, mensen. Fris, gezond, spicy, bevredigend, goedkoop fastfood. Wie opent er een taco winkel in Amsterdam?
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Beste Klary,
ReplyDeletewat was ik laatst blij om te zien dat je weer aan het schrijven bent op je blog: we kennen elkaar niet, maar toch deel je je fantastische ervaringen met eten en drinken, en de mooie verhalen en overdenkingen daarnaast. Ik vond je verslag over jullie reis door de VS en Japan inspirerend, en nu deze reis weer. Bedankt!
Dank je, Martin! Ik weet nooit precies wie dit allemaal leest (behalve wat vrienden en familie) dus het is altijd erg leuk om een reactie van een 'onbekende' volger te krijgen. groet, Klary
Delete